tisdag 19 februari 2013

Köpt Stora Enso

Köpte Stora Enso till tradingportföljen idag. Aktien ser tekniskt intressant ut och det kom även en köprekommendation från Swedbank idag med "Starkt Köp" och riktkurs 80 kr, dvs dubbelt mot idag.





















För att inte öka på belåningen sålde jag Nokia som fått många säljrekommendationer. Jag sålde även lite Rezidor och New Wave för att balansera innehaven lite då båda stigit mycket senaste månaderna.

7 kommentarer:

  1. Jag hoppas att både du, jag och Swedbank har rätt. Klev också på Stora Enso direkt vid öppning i morse.

    SvaraRadera
  2. Swedbank drog tillbaka sin köprekommendation då den kommit ut av misstag. Vet inte om den kom ut för tidigt eller vad det berodde på. Skumt. Hur som helst ser Stora Enso intressant ut.

    SvaraRadera
  3. Tjena!

    Jepp har Enso i tradingportföljen! En aktie som skriker på radarn enligt mitt system är Millicom! Otroligt översåld och parametrarna skriker köp! Plockar in en post idag!

    Lycka till!

    Fredde

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset om Millicom, den ser klart intressant ut. Ser ut som en lite större rekyl kan vara påbörjad så jag avvaktar lite med nya köp. Jag åkte ur Volvo nu på morgonen och kanske fler stoppar löser ut om nedgången tilltar.

    SvaraRadera
  5. ja Millicom ser spännande ut. Min indikator har historiskt sett lämnat säkra köpsignaler på just Millicom. tror det är nära nära en tillfällig botten. men ska börsen sura så lär dom också dras med nedåt.

    Synd på Volvo. Bara att bita ihop!

    /Fredde

    SvaraRadera
  6. Kollade lite mer på Millicom och tycker den ser mycket intressant ut men jag vill se den vända uppåt före köp. Lite förvånad att börsen inte gick ner mer. Trodde det var dags för en rekyl.

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Ja Millicom är klart intressanta. Botten är nog runt 500 SEK.

    Börsen hålls nog upp pga att man tror konjunkturen har bottnat samt att det snart är utdelnings säsong.

    Fredde

    SvaraRadera