torsdag 7 februari 2013

Ibland blir det bara fel!

Eniro kom med rapport idag och aktien gick ner från 14,6 igår till 13,55 i öppningen. Jag tyckte inte rapporten var så dålig och trodde aktien skulle gå upp igen och tog bort min stopp på 13.50 då jag var rädd att aktien skulle tangera den nivån och sedan stiga. Vad jag tycker eller tror spelar dock ingen roll då marknaden har en annan åsikt. Eniro fortsatte nedåt. Jag tror Eniro kan gå bra på sikt då de verkar vara på rätt väg men i tradingportföljen är det inte tänkt att äga aktier en längre tid och en aktieaffär ska inte bli en lång affär bara för den inte går som förväntat. Därför bestämde jag mig för att sätta en ny stopp på 12,50 för att inte behöva fundera för mycket. Om aktien gick ner dit skulle den säljas och det gjorde den också efter ett par timmar så nu är Eniro såld. Dumt nog med en retlig förlust när jag istället kunde kommit ur på samma nivå som jag gick in.

Aldrig ta bort eller sänka en satt stopp! Aldrig ta bort eller sänka en satt stopp! Aldrig ta bort eller sänka en satt stopp! Aldrig ta bort eller sänka en satt stopp! Aldrig ta bort eller sänka en satt stopp! Aldrig ta bort eller sänka en satt stopp! Aldrig ta bort eller sänka en satt stopp! Aldrig ta bort eller sänka en satt stopp! Aldrig ta bort eller sänka en satt stopp! Aldrig ta bort eller sänka en satt stopp!

Tradingportföljen gick trots allt hyfsat idag tack vare att Nokia, Rezidor och New Wave steg bra. Imorgon rapporterar flera av mina innehav men mest spänd är jag på New Wave som jag innehar i alla tre portföljerna. Ska reaktionen bli som för Volvo eller Eniro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar