söndag 20 januari 2013

Att tro blir man inte rik på

I onsdags såg det ut som att Cybercom skulle gå upp igen efter sin nedrekyl som sannolikt berodde på vinsthemtagningar. Aktien fortsatte dock ner i torsdags under ännu högre omsättning. Har man gjort en fin vinst är det lätt att trycka på säljknappen när aktien börjar falla vilket ökar på fallet ytterligare.

I fredags vände dock Cybercom upp igen. Om det berodde på att nedrekylen är avklarad eller om det berodde på att det kom en nyhet om att Cybercom ska utveckla lösningar och tjänster till Volvo vet jag förstås inte. Hur som helst spelar det ingen roll vad man tror utan det gäller att agera om förutsättningarna ändras. Jag avvaktar dock utvecklingen tills jag eventuellt får en säljsignal. Har man möjlighet att följa börsen dagligen och hela tiden kunde man gjort en fin vinst och sedan köpt tillbaka men den möjligheten har jag inte i dagsläget.

18 januari 2013
CYBERCOM: FÅR ORDER AV VOLVO PV

STOCKHOLM (Direkt) Cybercom ska utveckla lösningar och tjänster till Volvo Personvagnars första uppkopplade infotainmentlösning. Det framgår av ett pressmeddelande. Det nya systemet möjliggör nya typer av tjänster som uppkopplad navigation, strömmad musik och servicebokning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar