måndag 10 december 2012

Inga affärer idag

Tänkte köpa Cybercom i lilla portföljen och i tradingportföljen idag då aktien börjat röra sig uppåt under ökad volym men den gick upp mer än väntat och slutade 8,4% upp så det blev ingen affär.  Kanske för att de i fredags offentliggjordes att Didner&Gerge är tredje störta ägare i bolaget, vilket så klart inger förtroende. Även ett par andra småbolagsfonder har köpt på sig en del aktier.


Skulle också fylla på med mer Proffice och Know IT men mina köpordrar gick aldrig igenom. Frågan är om man ska gå in högre än planerat eller vänta på att det ska bli en liten nedgång. Börsen har gått så starkt på sistone så man kan tycka det borde vara tid för en liten nedgång men tydligen inte än.

Är också sugen på Swedol, Byggmax och CDON. Swedol är där så dålig omsättning i så lite svårköpt och i Byggmax sålde VD:n Magnus Agervald drygt hälften av sina aktier för ett tag sedan så man blir lite tveksam.

CDON fick idag en köprekommendation av ABG Sundal Collier med en riktkurs på 70 kr vilket motsvarar en potential på 70%. CDON gör ett bra jobb med sina företag så nog finns det möjligheter men också risker. Har hållit mig från CDON sedan jag i tradingportföljen blev utstoppad två gånger vid 35 kr. Lite surt då det ser ut att ha varit vid botten och aktien har stigit med 18% sedan dess. Alltför snäva stoppar är inte bra! Inte bra att vara dumsnål!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar