tisdag 18 december 2012

Dagens affärer

Bytte som planerat Trelleborg mot Autoliv i stora och lilla portföljen. Är nöjd med portföljerna nu och behåller dem så tillsvidare så länge trenden är uppåt.

Spännande att se vad som händer om det kommer en lösning på "the fiscal cliff". De flesta förväntar sig nog en lösning vilket är det enda vettiga så det positiva är kanske redan intecknat i kurserna så skulle inte förvåna mig om börsen går ner i vilket fall som. Dock roligare om det blir ett litet rally.

I tradingportföljen köpte jag idag SSAB och Oriflame. Båda gick upp idag vilket alltid är roligt när man köper. Tror de har mycket att ge såvida inte börsen rasar.

Skulle ju köpa lite mer i Cybercom men den bara fortsätter uppåt så avvaktar lite då den stigit nästan varje dag i en månad nu och är 40% upp från lägsta noteringen. Förvisso kul då innehavet i stora portföljen ökat med 26% sedan jag köpte för en månad sedan. Jämfört med raset tidigare i år är dock 40% inte mycket i uppgång så den kan ha mer att ge. Jag avvaktar dock för att se om det blir någon rekyl. Mycket förvånande om det inte blir någon snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar